Teamcoaching

Investeren in de relatie tussen mensen in teams of tussen teams en organisatie is cruciaal voor het succes van het project. Daarom zetten wij tools in tijdens onze teamcoaching die ervoor zorgen dat je je open opstelt naar elkaar en elkaar echt goed leert kennen. Als mensen elkaars drijfveren en elkaars belangen beter kennen, hebben ze meer begrip voor elkaar en gunnen ze elkaar meer in de rest van het traject. Hierdoor ontstaat een versnelling en groei je makkelijker samen. Wij beheersen alle modellen als MBTI, DISC, Management Drives of Insights Discovery. Met deze modellen krijg je inzicht in jezelf en in de ander.

Tijdens de teamcoaching

Individuele profielen
We bespreken de individuele profielen in de groep. Zo leer je elkaars krachten en valkuilen kennen en weet je hoe een ander gemotiveerd is en belangrijk vindt. Zie bijvoorbeeld de afbeelding hiernaast!

Team profielen
We laten zien welke valkuilen er schuilen in hun groepsprofiel. We bespreken ook wat mensen vanuit hun profiel drijft om samen te werken. We leggen het bloot aan de hand van humor. Maar laten jullie ook zien waar je als groep op moet letten.

Houding en gedrag
We coachen groepen op persoonlijk leiderschap, persoonlijke effectiviteit, veiligheid en het geven van feedback. We leren je de taal van de ander spreken, zodat teameffectiviteit wordt verhoogd.

Dit is ook iets voor mijn projectteam

Neem contact op met Eline Eussen om meer te weten te komen over teamcoaching via onderstaand formulier.
Je kunt natuurlijk zelf ook even contact met haar opnemen!

Privacy Policy(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.