Strategie, innovatie en verandering

Het gaat ons om het maken van impact op de maatschappij door het stimuleren van innovatie en de juiste koers. We helpen onze klanten steeds een stap verder én jagen resultaat en vernieuwing van de sector aan. We willen de bouw- en infrasector in beweging brengen ten gunste van de maatschappij. Want waar ons hart sneller van gaat kloppen, is maatschappelijke impact maken. Samen.

We love strategy

Start met het waarom en je purpose
Een duidelijke purpose en missie is cruciaal. Het is de dobber waar je organisatie of team op vaart. Dat raakt iedere betrokken in het hart, waardoor men meer betrokken raakt. Daarnaast is het een goede toets om te bepalen of een dienst of ambitie bij aan de missie of de purpose van de organisatie, afdeling of het team.

Ambities in één oogopslag
Om te voorkomen dat iedereen lange (beleidsteksten) door moet, is het van belang om ambities in samenhang zijn, logisch en begrijpelijk worden gepresenteerd. Wij stellen KPI’s op en maken doelstellingen SMART. Wat we ook doen, we maken het visueel gemakkelijk begrijpbaar (business model canvas, strategiekaart)

Betrek jouw organisaties met een verhaal en heb oog voor cultuur
Als de purpose, missie, visie en strategie staat is het van belang om collega’s bij de strategie te betrekken. Zodat de strategie door iedereen gedragen wordt en geïmplementeerd. Dit kun je doen met een goed verhaal, met oog voor de cultuur van de organisatie.

We never get eneuf innovation

Uitdagingen die we vandaag de dag tegenkomen zijn complex. Denk aan de schaarste van grondstoffen en technologische ontwikkelingen. Om deze problemen zo snel mogelijk aan te pakken zijn we geneigd om gelijk in oplossingen te denken. Optimistisch, maar dit vinden we bij Neuf niet effectief. Om deze problemen op te lossen, moeten we dieper duiken in de oorzaken van de problemen. Hier besteden wij aandacht aan via Design Thinking. Want door het probleem ben hen goed in kaart te brengen kom je tot een betere oplossing. Daar gaan we voor. Betere innovatievere oplossingen!

We change!

Veranderen is nooit een doel op zich. Wij brengen mensen alleen in beweging als de richting helder is. Tijdens onze verandertrajecten komen wij wel eens weerstand tegen. Weerstand is wat ons betreft een gezonde impuls en vaak ook een noodzakelijke fase in een leerproces. Er schuilt betrokkenheid en vernieuwing in.

Iedereen wil veranderen en innoveren. Maar men is bang om te verliezen wat het al heeft

Neuf Academy

Vrijblijvend kennismaken?

Denk je dat je onze hulp wel kunt gebruiken? Of wil je dat wij even met je meedenken? Laat dan hier je gegevens achter en wij nemen contact met je op voor een vrijblijvende kennismaking!

Je kunt natuurlijk ook direct contact met ons opnemen!

Privacy Policy(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.