Young Professionals program

Locatie

Dichtbij jouw organisatie

Data

Op aanvraag

Prijs

Op maat

Talen

Engels/Nederlands

Duur

9 dagen

Tijd(en)

Op maat

Programma
Het Young Professional Program biedt startende professionals met maximaal 3 jaar werkervaring een programma om zich persoonlijk te ontwikkelen samen met andere collega’s. Iedere young professional binnen Neuf doet mee, tenzij. De onderdelen van het programma geven de deelnemers de mogelijkheid om een inzicht te verkrijgen in zichzelf: de manier van communiceren, leidinggeven, keuzes maken etc. Inzichten en competenties die hen helpen kwaliteit te leveren bij opdrachtgevers en intern, en richting te bepalen voor zichzelf. Daarnaast functioneert het programma ook als onboarding programma en helpt het collega’s met elkaar kennis te laten maken en te verbinden.   

Aan het eind van de cursus beheers je:

  • Deelnemers hebben na afloop van het programma inzicht verkregen in de eigen communicatie- en gedragsstijl en de -stijlen van anderen. 
  • Deelnemers hebben na afloop inzicht verkregen in wat hen motiveert(drijfveren) en wat hen blokkeert. 
  • Deelnemers hebben na afloop inzicht verkregen in de context en hun eigen handelen en mogelijkheden in uitdagende werksituaties.

Geïnteresseerd? Neem contact op!

Neem contact op met Janna de Feijter om meer te weten te komen over het Young Professionals program via onderstaand formulier.

Je kunt natuurlijk zelf ook even contact met haar opnemen!

Privacy Policy(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Voor vragen over deze training kun je bij mij terecht!

Janna de Feijter
jdefeijter@neuf-associates.nl
06 248 993 53