Sessiebegeleiding

Wij helpen teams beter te laten samenwerken in grote complexe opdrachten. Bij de start van een project (Project Start Up) of als een project op enig moment niet helemaal lekker loopt (Project Follow Up). Ook kijken we terug tijdens projectevaluaties. We kijken in onze sessies daarbij zowel naar inhoud, als het proces. Naast zakelijke belangen focussen we ons ook vooral op de chemie tussen mensen en de persoonlijke belemmeringen die een goede samenwerking in de weg staan

Een optimale samenwerking

Alles bespreekbaar maken

Het begint met het bepalen van het doel. Maar ook het formuleren van de sfeer, die nodig is om dat doel te halen. Door het creëren van een veilige omgeving kunnen zaken bespreekbaar worden die normaal onbesproken blijven. Wanneer er ruimte is voor conflict, ontstaat er vertrouwen en betrokkenheid. Daarnaast gebruiken we creatieve werkvormen die aansluiten op de belevingswereld van de klant.

Oog voor inhoud én proces

We werken in iedere sessie met twee trainers, waarbij de één inhoudelijk ruime ervaring heeft in een zelfde soort traject, en de ander meer procesgericht is. Dat maakt dat we snel kunnen schakelen en doelgericht kunnen bijsturen om tot een betere verstandhouding en samenwerking te komen. Uiteindelijk leidt een betere samenwerking altijd tot een beter eindresultaat.

Stuur je liever een bericht? Dat kan natuurlijk ook!

Neem contact op met Janna de Feijter om meer te weten te komen over sessiebegeleiding via onderstaand formulier.
Je kunt natuurlijk zelf ook even contact met haar opnemen!

Privacy Policy(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.